Eten bij Beans & Bites

Bites zijn er in de ochtend, tijdens de lunch of gewoon tussendoor. Kom bij ons langs om te eten of haal langs bij de take away.

Breakfast

Vanaf 7:30 uur ’s ochtends kun je bij Beans & Bites al terecht voor je ontbijt.
Maak gebruik van onze speciale breakfast deals, neem een vers belegd broodje naar keuze of een Frunch ((soya-)yoghurt met vers fruit en granola).

English Breakfast Beans & Bites TilburgStevige trek? Kies voor een Full English Breakfast en leg hiermee een stevige basis voor de rest van de dag. Ben je een late ontbijter? Ons English Breakfast is verkrijgbaar tot 12.00 ’s middags.

Lekker bij de koffie

Geniet van ons mooie assortiment taarten, cookies, brownies. Lekker bij je favoriete koffie of thee.

Lunch vanaf 12:00 uur

Kom lekker bij ons lunchen. Wij maken een ruim assortiment vers afgebakken en belegde broodjes. Neem eens de ‘soep van de week’ of het ‘broodje van de maand’. Een lunch met een goede prijs – kwaliteit verhouding. Alle broodjes en andere Bites zijn ook verkrijgbaar als take away.

High Tea – Slow Coffee

Heb je zin om er met iemand of met een groep eens goed voor te gaan zitten? Kom dan een High Tea – Slow Coffee sessie bij ons doen. Voor € 17,50 per persoon ben je zo een uur of 2 onderweg met een uitgebalanceerde verzameling minibroodjes, hartige hapjes en zoete Bites. In een High Tea – Slow Coffee sessie maak je kennis met 3 soorten thee of Cafetière-koffie.